Flexi New Classic -nauhakelatalutin, L, 5 m, 50Kg musta
Flexi New Classic -nauhakelatalutin, L, 5 m, 50Kg musta

Flexi New Classic -nauhakelatalutin, L, 5 m, 50Kg musta

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Flexi New Classic -nauhakelatalutin, L, 5 m, musta

Saatavuus 10 kpl

Flexi New Classic -nauhakelatalutin tarjoaa koirallesi vapauden tuntua, turvallisesti. Viiden metrin liikkumavara avaa koiralle aivan uuden maailman hajuineen ja tuoksuineen. Laajempi liikkumavapaus koiralle tarkoittaa myös helpompaa lenkkeilyä omistajalle: enää ei tarvitse rämpiä pitkin ojanpieluksia koiran etsiessä parempaa paikkaa! Vesilätäköiden kiertäminen käy jouhevasti, vaikka rekku haluaisikin läträtä lätäköissä. Anna koirasi nauttia vapauden tunteesta, samalla kun itse kävelet siististi tien laitaa.

Flexi-talutin sopii mainiosti myös metsälenkeille. Kiinnipitoaika, metsästysvietti tai vallattomuus voivat rajoittaa koiran pitämistä irti, vaikka rämeikköä riittäisikin rämmittäväksi. Flexillä voit tarjota koiralle palan vapautta turvallisesti! Näppärä kela pitää taluttimen järjestyksessä ja helpottaa risukkoisessakin ympäristössä kulkemista. Koira myös kulkee kelataluttimessa keskimäärin kolme kertaa ihmistä pidemmän matkan.

Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva Flexi. Ota huomioon valintaa tehdessäsi koiran rotu, koko, käyttötarkoitus sekä käyttöympäristö. L-kokoinen Flexi New Classic -talutin sopii alle 50 kg painavalle koiralle. Viiden metrin pituus on ihanteellinen kaupunkiolosuhteisiin, mutta muistathan muita ohittaessasi huolehtia, ettei koira tai talutin aiheuta vaaratilanteita.

Flexi-talutinta ei tule koskaan käyttää reaktiovaljaiden tai kiristävän kaulapannan kanssa. Pidennät taluttimen käyttöikää, kun annat kastuneen taluttimen nauhan kuivua täysin auki kelattuna.

Flexi-tuotteet valmistetaan Saksassa. Tuotteet ovat täysin käsin koottuja ja erittäin tiukan laadunvalvontaprosessin läpäisseitä. 

Arvostelut 0 arvostelua